Duo Tiz’nix vermaakt bewoners Oldenhaghen

OMMEN – Bert Nonkes en Herman Hutten vormen tezamen het duo Tiz’Nix. De twee troubadours brengen muzikale verpozing voor ouderen in seniorenclubs zoals de Zonnebloem en in verzorgingstehuizen, die getrakteerd worden op een leuke meezingavond.

Gezellige meezingliedjes die worden afgewisseld met komische en nostalgische nummers in onze eigen streektaal. Zo heeft Duo Tiz’Nix een aantal liedjes van Ede Staal in een nieuw jasje gestoken. Alles in pure vorm. Er wordt live gezongen en gespeeld.

Vanwege het nare coronavirus zijn veel optredens geschrapt. Maar niet getreurd, het duo vond een manier om volk en vaderland te vermaken. Spulletjes in de openlucht en spelen maar. Dinsdagmiddag deden de twee dat nabij de ingang van verzorgingsflat de Oldenhaghen, tot groot plezier van veel bewoners.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.