Home / / Geen kledinginzameling van Dorcas

Geen kledinginzameling van Dorcas

OMMEN – De Dorcas werkgroep Ommen heeft in overleg met de landelijke organisatie besloten dit seizoen geen maandelijkse kledinginzameling meer te houden, in verband met het coronavirus. Deze maatregelen zijn onder meer genomen om de veiligheid van de vrijwilligers te waarborgen. Tot nader order kan daarom geen kleding gebracht worden bij het depot aan de van Ruisdaelstraat in Ommen. Dorcas hoopt in september weer te kunnen beginnen en zullen dit via de krant en andere kanalen bekend maken.

Lees ook

Online workshop Kinderjury en BoekStartCafé

OMMEN – Kinderen van 6 tot 12 jaar die mee willen doen aan de verkiezing …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.