Concoursen ook in Ommen van de kalender

OMMEN – CH De Wolden en CSI Ommen zijn volgens De Stentor door de verlenging van de coronamaatregelen definitief van de kalender gehaald. Dat is een direct gevolg van de verlenging van de strenge coronamaatregelen.

Foto: FotoTrailer

Een grote verrassing is dat niet, er was door de Drentse organisatie eerder al besloten dat het jaarlijkse concours voor springruiters (16-19 en 23-26 juli) in Veeningen niet verplaatst zou worden. CH de Wolden organiseert jaarlijks twee weken achter elkaar een internationaal concours. Ook door het CSI Ommen van de organiserende familie Schuttert (7-12 juli) is een streep gehaald.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.