Home / / Concoursen ook in Ommen van de kalender

Concoursen ook in Ommen van de kalender

OMMEN – CH De Wolden en CSI Ommen zijn volgens De Stentor door de verlenging van de coronamaatregelen definitief van de kalender gehaald. Dat is een direct gevolg van de verlenging van de strenge coronamaatregelen.

Foto: FotoTrailer

Een grote verrassing is dat niet, er was door de Drentse organisatie eerder al besloten dat het jaarlijkse concours voor springruiters (16-19 en 23-26 juli) in Veeningen niet verplaatst zou worden. CH de Wolden organiseert jaarlijks twee weken achter elkaar een internationaal concours. Ook door het CSI Ommen van de organiserende familie Schuttert (7-12 juli) is een streep gehaald.

 

Lees ook

Rosengaerde en Saam Welzijn bundelen hun krachten

DALFSEN – Woonzorgcentrum Rosengaerde en Saam Welzijn slaan figuurlijk de handen ineen. De twee Dalfser …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.