Burgemeesters roepen op: ‘Blijf met Pasen thuis!’

REGIO – Diverse burgemeesters bedanken de inwoners voor het naleven van de coronamaatregelen. Met het paasweekend in het vooruitzicht roepen de burgemeesters op om de regels te blijven volgen. “De enige manier om deze crisis onder controle te kijken, is om dit gedrag met z’n allen vol te houden”, zegt Peter Snijders, burgemeester van Zwolle en voorzitter van de Veiligheidsregio IJsselland.

“De veiligheidsregio vertrouwt erop dat mensen hun gezond verstand gebruiken en zoveel mogelijk thuisblijven. Mocht blijken dat het ergens te druk is of groepen de regels rondom corona niet
in acht nemen, dan treffen we maatregelen. Het is gewoon te risicovol om in groepen samen te zijn. Dus ook geen groepjes wielrenners dicht op elkaar of motorrijders die anderen geen ruimte geven op smalle dijkweggetjes en samen met elkaar pauze nemen. Er wordt veelvuldig in onze regio gecontroleerd en daar waar nodig schromen we niet om te handhaven en een bekeuring uit te delen.”

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.