Buiten schilderen op afstand

OMMEN – Claire Poutsma start op donderdagmorgen 30 april een (introductie) schilderles in de Wolfskuil. Tussen de bomen en de voorjaarsbloemen is het onderwerp naar keuze groot. “De Wolfskuil is groot genoeg om anderhalve meter afstand van elkaar te bewaren, daarbij is het heerlijk ontspannen in de natuur”, zegt Claire. Ze geeft vaker buiten schilderles, ook op andere locaties. Die plek kan dan vooraf bepaald en gekozen worden door de cursist.

De kosten voor de tweeënhalf durende les zijn 20 euro per persoon inclusief een kopje koffie. Het begint om 10.00. Alleen bij regen kan de les niet doorgaan. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via clairepoutsma@planet.nl of via: 0529-467761.

Zie verder: www.clairepoutsma.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.