Bewoners Rosengaerde verrast met semi akoestisch concert

DALFSEN – De bewoners van zorgcentrum Rosengaerde werden zondagmorgen 19 april getrakteerd op een semi akoestisch concert, door de Dalfser cigar box guitar band, The New American Farmers. Eerst trad de band op in de beweegtuin. De bewoners wilden niets missen en verplaatsten hun tafeltjes en stoelen op de terrassen en balkons. Even later werd ook aan de achterkant van Rosengaerde, aan Schoolstraatzijde opgetreden.

De muzikale klanken van wasbord, harmonica en gitaren werkten aanstekelijk. Een aantal bewoners begon mee te swingen. Een 90- jarige bewoonster zei: ”Zo, heb ik meteen mooi weer mijn gym gedaan!” The New American Farmers speelden uiteraard met inachtneming van de voorgeschreven social distance. Ook zij genoten en waren blij dat ze hun anders volle, maar momenteel lege agenda, op een zeer waardevolle wijze konden invullen. “We bevelen dit iedere muzikant, goochelaar, clown, stand up comedian aan. Het is enorm dankbaar vrijwilligerswerk, maar doe dit altijd in overleg met de locatie die je op het oog hebt”, aldus The Farmers.

Foto: Johan Bokma

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.