Home / / Avondgebed Stille Week Ommen

Avondgebed Stille Week Ommen

OMMEN – In de week van 6 tot 11 april, de Stille Week voor Pasen verzorgen de kerken van Ommen iedere avond om 19.30 uur een avondgebed of -viering die via het internet wordt uitgezonden.

De eerste drie dagen gaat het om een avondgebed, op donderdag, vrijdag en zaterdag worden de vieringen die normaal op deze avonden gehouden worden, in aangepaste vorm uitgezonden. Nu door de coronamaatregelen geen samenkomsten mogelijk zijn, is gekozen voor een uitzending. Iedere avond is er een andere voorganger en komt de uitzending vanuit een ander kerkgebouw. De viering op zaterdagavond 11 april begint om 21.00 uur. Het betreft dan een korte paaswake waarin de overgang van de stille week naar het paasfeest wordt gemaakt. De uitzendingen zijn op maandagavond via www.kerkdienstgemist.nl (Brigittakerk) en op de andere avonden via www.kerkomroep.nl.

Lees ook

Brandweer naar de Spokkeriete

OUDLEUSEN – Vorige week werd een beginnende bosbrand ontdekt aan de Spokkeriete, door opmerkzame wandelaars. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.