Alle activiteiten van Saam Welzijn stopgezet tot 1 juni 2020

NIEUWLEUSEN – In verband met het heersende coronavirus en de hiervoor ingestelde maatregelen, stopt Saam Welzijn voorlopig (in ieder geval tot 1 juni 2020) met de uitvoering van alle activiteiten.

De geplande scootmobieltrainingsdagen gaan dit jaar niet door en worden uitgesteld tot het voorjaar van 2021. De geplande hulp van Saam Welzijn, bij het invullen van de belastingaangifte kan voorlopig ook geen doorgang vinden. Iedereen kan uitstel aanvragen tot 1 mei 2020, voor het doen van de belastingaangifte. Er wordt uitstel verleend tot 1 september 2020. De belastingdienst stuurt binnen drie weken een brief met een bevestiging hiervan.

Saam Welzijn hoopt op uw begrip voor de genomen maatregelen en wenst iedereen veel sterkte in deze tijd. Mocht Saam Welzijn u ergens mee van dienst kunnen zijn, neem dan gerust contact op door te bellen naar: 0529-482121.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.