Home / / Algemene Bond Senioren Dalfsen

Algemene Bond Senioren Dalfsen

DALFSEN – Het bestuur van de ABSD heeft op basis van de landelijke richtlijnen, maatregelen genomen. Alle activiteiten zijn in verband met het coronavirus tot en met 30 juni afgelast. Ook wordt er geen oud papier opgehaald op 2 en 3 april.

Het blijft wel mogelijk om het papier zelf te brengen. Dit is mogelijk op 2 en 3 april van 9.00 tot 17.00 uur en op zaterdag 4 april van 9.30 tot 11.30 uur. De container staat achter de kerk ‘De Hoeksteen’ aan de Polhaarweg.

Lees ook

Ommen int geen marktgelden en precariorechten over 2021

OMMEN – De gemeente Ommen heeft besloten de marktgelden en precariorechten over het gehele jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.