Afgeschreven boeken gratis af te halen bij de bibliotheek

NIEUWLEUSEN – Vanaf woensdag 15 april zijn er gratis afgeschreven boeken te verkrijgen bij Bibliotheek Nieuwleusen, gehuisvest in De Spil. De boeken liggen op tafels en karren bij de entree van De Spil. Uiteraard staan de tafels 1,5 meter uit elkaar.

Iedereen is welkom tussen 10.00 en 16.00 uur. Op = op. Om voor zoveel mogelijk mensen een boek beschikbaar te hebben, vraagt de bibliotheek om niet meer dan drie boeken per persoon mee te nemen. Daarnaast biedt de bibliotheek leden die niet in de gelegenheid zijn ‘online’ te lezen, de mogelijkheid toch boeken te lenen. Als afhalen niet lukt, kunnen de boeken in dringende gevallen, thuis worden bezorgd.

Belangstellenden die hier gebruik van willen maken, kunnen een e-mail sturen naar bib.nieuwleusen@bibliotheekdalfsen.nl met daarop duidelijk het bibliotheeknummer, de naam, het adres, het telefoonnummer en de vermelding van titel en schrijver. Er kunnen maximaal vijf boeken tegelijk geleend worden. Van maandag t/m donderdag zal een bibliotheekmedewerker de aanvragen behandelen en klaarzetten, zodra dit het geval is, krijgt de aanvrager via e-mail een berichtje. De boeken kunnen tot nader bericht niet worden ingeleverd. De uitleenperiode is boetevrij. De bibliotheek hoopt op deze manier een beetje te helpen in deze moeilijke tijd en wenst iedereen veel leesplezier.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.