Home / / 10 april: heel Lemele, Archem en Dalmsholte vlagt!

10 april: heel Lemele, Archem en Dalmsholte vlagt!

LEMELE – Op 10 april is het 75 jaar geleden dat Lemele, Archem en Dalmsholte zijn bevrijd. Stichting ‘t Lemels Arfgoed had een aantal activiteiten op het programma staan, waaronder het plaatsen van herinneringsbanken en een herinneringsbord bij het voormalig onderduikershol aan het Zandeinde. Gezien de huidige situatie omtrent het coronavirus kunnen deze activiteiten niet doorgaan.

Op een later moment zal de stichting hier alsnog aandacht aan besteden. ’t Lemels Arfgoed roept intussen wel iedereen op om op 10 april de vlag uit te steken en zo toch nog stil te staan bij 75 jaar Vrijheid. De Vrijheidsboom tegenover de Ichthuskerk wordt feestelijk oranje versierd.

Lees ook

Ommen int geen marktgelden en precariorechten over 2021

OMMEN – De gemeente Ommen heeft besloten de marktgelden en precariorechten over het gehele jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.