10 april: heel Lemele, Archem en Dalmsholte vlagt!

LEMELE – Op 10 april is het 75 jaar geleden dat Lemele, Archem en Dalmsholte zijn bevrijd. Stichting ’t Lemels Arfgoed had een aantal activiteiten op het programma staan, waaronder het plaatsen van herinneringsbanken en een herinneringsbord bij het voormalig onderduikershol aan het Zandeinde. Gezien de huidige situatie omtrent het coronavirus kunnen deze activiteiten niet doorgaan.

Op een later moment zal de stichting hier alsnog aandacht aan besteden. ’t Lemels Arfgoed roept intussen wel iedereen op om op 10 april de vlag uit te steken en zo toch nog stil te staan bij 75 jaar Vrijheid. De Vrijheidsboom tegenover de Ichthuskerk wordt feestelijk oranje versierd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.