Zoekplaatje van de Week

Een mooie foto van de markt op het Kerkplein in Ommen. Het is één foto uit een serie foto’s die gemaakt zijn van de markt op het Kerkplein en Marktplein, afkomstig uit de collectie van verzamelaar Jan Veneman. Links op de achtergrond zien we aan de hand van de letters “…TRA” de vestiging van de Centra van de familie Keizer, in het nog in de oude staat verkerende pand Brugstraat 25. Later verbouwd tot een ‘moderne’ gevel en vervolgens in gebruik door KomAs en Lake Side. Maar het gaat natuurlijk om de mevrouw op de voorgrond met die mooie knipmuts met keelband. Wie herkent die mevrouw en kan ons helpen aan haar naam?

Ook op de tweede helft van de foto van de bevrijding van Dalfsen (zoekplaatje U0000-4, week 10) hebben we helaas geen reactie gehad, eventuele reacties zijn alsnog zeer welkom.

Reacties op het zoekplaatje van deze week graag, met vermelding van archiefnummer IO0010, verzenden naar zoekplaatje@OudOmmen.nl of deponeren in de brievenbus v/d stichting OudOmmen.nl (of versturen naar): Rembrandtstraat 33 (7731SE) in Ommen. De zoekplaatjes zijn eenvoudig terug te vinden via de linker zijbalk op de website OudOmmen.nl.

Het zoekplaatje wordt mede mogelijk gemaakt door: Camping de Koeksebelt, daar is het goed toeven en gaan de natuur en stadse geneugten hand in hand.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.