Wie wordt de Maestro van Ommen?

OMMEN – Op vrijdagavond 13 maart geeft muziekvereniging Soli Deo Gloria uit Ommen een bijzonder concert, onder leiding van maar liefst zes verschillende dirigenten. In een muzikale strijd maken ze onderling uit wie de Maestro van Ommen wordt.

Inge Boezelman (Wijnhof Ommen), ds. Hans Baart (Gereformeerde Kerk Ommen), Berna Poelarends (Berna’s Hairfashion), Harold Veltmaat (Keurslager Veltmaat), Stephanie Bruin (Shoes by Stef) en Hans Vroomen (burgemeester van Ommen) volgden allen een masterclass bij SDG-dirigent Marten van der Wal. Ook hebben ze twee repetities kunnen oefenen met het fanfareorkest.

Bent u benieuwd naar het resultaat? Kom dan vrijdagavond 13 maart naar Theater De Carrousel. Het concert begint om 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.30 uur. Kaarten à 10 euro zijn te koop via: www.sdgommen.nl of via: https://tickets.ps-it.nl/.

Foto: Soli Deo Gloria

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.