Wat vindt u van de bereikbaarheid in uw woonomgeving?

DALFSEN/OMMEN – Gebieden buiten de grote steden in Nederland zijn in beweging! Letterlijk, want de afstanden tot voorzieningen zijn hier vaak groter. Mobiliteit lijkt daardoor steeds belangrijker te worden. Voor sommige mensen kunnen deze ontwikkelingen problemen opleveren. Tegelijkertijd zullen er ook mensen zijn die geen of minder problemen ervaren.

Veel onderzoek richt zich nu op de grote steden, terwijl een groot deel van de bevolking juist daarbuiten woont. Om in de toekomst de bereikbaarheid en leefbaarheid op peil te houden, zijn uw ervaringen erg belangrijk. Uw beleving van de bereikbaarheid staat centraal in het onderzoek van promovendus Felix Pot van de Rijksuniversiteit Groningen.

Vragenlijst

Om deze vragen te beantwoorden is uw mening van groot belang. Daarom is een vragenlijst opgesteld met vragen over hoe u de bereikbaarheid in uw woonomgeving beleeft. Alle inwoners van de gemeenten Dalfsen en Ommen zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen. Het invullen duurt ongeveer vijftien minuten. Onder de deelnemers worden tien geldbedragen van 50 euro verloot. Vul de vragenlijst in op: rug.shortcm.li/bereikbaarheid

Voor vragen en opmerkingen kan contact opgenomen worden met onderzoeker Felix Pot: 050-363 38 97/email: f.j.pot@rug.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.