Home / / Voorstellingen Theater De Stoomfabriek opgeschort

Voorstellingen Theater De Stoomfabriek opgeschort

DALFSEN – Theater de Stoomfabriek is genoodzaakt alle voorstellingen en films tot en met 31 maart op te schorten. Het theater gaat in overleg met de impresariaten en producenten om te proberen vervangende speeldata voor de opgeschorte voorstellingen af te spreken. Zodra er meer informatie is, zullen de bezoekers op de hoogte worden gebracht. Het bestuur van Theater de Stoomfabriek hoopt op uw begrip. Op dit moment is er helaas niet meer informatie, dus houd de website en sociale media in de gaten voor de meest actuele informatie (Facebook en instagram).

 

Lees ook

Juwelier Zandbergen in Ommen stopt na 21 jaar

(Advertorial) OMMEN – In juni 2000 is juwelier Zandbergen begonnen met een goudsmidsatelier/juwelierszaak aan het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.