Volledig online collecte voor ZOA

DALFSEN – ZOA heeft besloten om de collecteweek die eind maart gehouden zou worden niet in de gebruikelijke vorm door te laten gaan vanwege de opmars van het coronavirus. Collectanten gaan niet met de collectebus langs de deuren. De collecte vindt volledig online plaats. “Zo willen we voorkomen dat het coronavirus indirect nog meer slachtoffers maakt in fragiele landen als Zuid-Sudan en Jemen”, aldus de organisatie.

Hulp ter plekke

Gees Timmerman organiseert de collecteweek in Dalfsen. Gees: “We nemen onze verantwoordelijkheid voor de collectanten en de mensen aan de deur. Langs de deuren gaan is geen optie. Maar tegelijk willen we er zijn voor mensen die door een oorlog of een natuurramp alles zijn kwijtraakt! Ik hoop daarom dat ook mensen in Dalfsen online een donatie zullen doen. Een deel van onze collectanten maakt daarvoor een online collectebus aan, maar geven kan ook via SMS en via de website van ZOA.”

Donatie online

Vorig jaar werd in Dalfsen 3.906 euro opgehaald. Met deze donaties kan ZOA in noodsituaties snel te hulp schieten en mannen, vrouwen en kinderen in oorlogsgebieden ondersteunen. Steun uw naasten in nood, help mee op zoa.nl/doneren of sms ‘ZOA’ naar 4333 (eenmalig 3 euro).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.