Voetbalclubs hervatten competitie

REGIO – De afdelingen Noord en Oost van de KNVB hebben voor het komende weekeinde weer een volledig programma ingepland. OZC ontvangt zaterdag middenmoter ASV ’57. In het tegen Almelo aangrenzende Aadorp ging het eind september vorig jaar crescendo voor de selectie van trainer Martijn Berger (2-1 winst). Om in het spoor te blijven van de top 3 in klasse 3D (De Esch, Hellendoorn en Bergentheim) is een driepunter het enige dat telt. De wedstrijd op sportpark Westbroek begint om half drie.

In klasse 4E krijgt sportclub Lemele bezoek van SVV ’56. Het eerste duel in Sibculo eindigde in een 1-1 onbeslist. Met die uitslag mocht de formatie van trainer Mats Timmerman niet mopperen. Op Zandeinde hoopt de thuisploeg eindelijk weer een op een overwinning, om daarmee terug te keren in het linkerrijtje. Aftrap half drie.   Een dag later, op zondag 8 maart krijgt OVC ’21 bezoek van DVC ’59. De ploeg uit Nieuw-Dordrecht presteert ronduit matig en weet alleen SC Balkbrug onder zich op de ranglijst van 4D Noord. Toch weet je het nooit met de ploeg van trainer Freek Goeree, die de vervelende gewoonte heeft nog wel eens steken te laten vallen tegen laag geklasseerde ploegen. Als die wisselvalligheid uit het spel verdwijnt kan het nog een leuk seizoen worden voor de bewoners van Westbroek.

In de zuidoosthoek van Drenthe had de runner-up uit Ommen geen enkele moeite met DVC ’59, dat met 5-0 klop kreeg. Het beginsignaal op Westbroek klinkt om 14.00 uur. Vilsteren staat voor een loodzware opdracht. In Raalte is de gelijknamige SV de tegenstander. Raalte wordt getraind en gecoacht door Hendri Zwinselman, die vorig seizoen Vilsteren onder zijn hoede had. Veel geheimen hebben de bezoekers derhalve niet voor de thuisclub, die in klasse 5F afdeling Oost alleen IJsselstreek voor zich moeten dulden. In Vilsteren was Raalte een maatje te groot voor de thuisclub (6-3). Hamvraag vooraf is of middenmoter Vilsteren het carnaval goed heeft verteerd en kan stunten tegen een van ‘de grote jongens’ uit 5F. De wedstrijd in Raalte begint om twee uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.