Voedselbank Hardenberg-Ommen blijft ondanks coronavirus voedselpakketten uitgeven

HARDENBERG/OMMEN – De Voedselbank Hardenberg Ommen blijft voedselpakketten uitgeven aan haar cliënten. Dat heeft het bestuur besloten. “Wij doen er alles aan om te zorgen dat de uitgifte doorgaat”, zegt bestuurslid Roos ter Beek. “Onze cliënten zijn immers op ons aangewezen, net als men dat is op de opening van de supermarkten.”

Wel worden er strengere maatregelen genomen. “Op de uitgiftelocaties in Hardenberg, Dedemsvaart en Ommen zijn regels van kracht. Zo worden er zo min mogelijk personen tegelijk naar binnen gelaten en houden we afstand van elkaar.” Ook worden de richtlijnen die door het RIVM en de landelijke Voedselbank zijn opgesteld overgenomen.

Heb je vragen over het coronavirus? Kijk dan op de website van GGD IJselland en op de site van het RIVM.  Telefonisch kunt u met al uw vragen terecht bij het landelijke informatienummer 0800-1351.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.