Vijf hectare gezocht voor trekpaardwedstrijd

REGIO – Voor het organiseren van een trekpaardwedstrijd met meerdere Europese trekpaardenrassen zoekt de organisatie van de Power Horse Competition naar een terrein van circa vijf hectare grond. Vanwege onvoorziene omstandigheden is een terrein afgekeurd en voor deze buitenactiviteit zit de organisatie nu ernstig verlegen om een terrein voor het houden van de wedstrijd.

Het gaat om het weekend van 6 en 7 juni. Wie geïnteresseerd is om dit evenement te ondersteunen door zijn locatie beschikbaar te stellen en een warm hart aan deze trekpaardensport bij te dragen, kan contact opnemen met de organisatie van de PHC. Hugo Bos 065203 3726 of Theo Zwiers 065525 6814.

Zie ook www.powerhorsecompetition.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.