Uit eten in Proeflokaal Zuid

NIEUWLEUSEN – Saam Welzijn biedt de mogelijkheid aan senioren en alleengaanden om op zondag buiten de deur te eten, dit kan in diverse kernen binnen de gemeente Dalfsen.

Ook in Nieuwleusen kan deelgenomen worden aan een Open Tafel. Elke derde zondag van de maand wordt er tegen 12.30 uur in Proeflokaal Zuid een verrassende en verse maaltijd aangeboden (Burgemeester Backxlaan 327, voorheen Café de Brouwerij)

Voorafgaand aan de maaltijd kan er een glaasje gedronken worden. De maaltijd wordt rond 12.30 uur geserveerd en na afloop is er gelegenheid om nog wat na te praten. Er wordt een eigen bijdrage gevraagd voor het eten en de consumpties. Aanmelden is noodzakelijk. Dit kan tot en met de donderdag voorafgaand aan de maaltijd bij mevrouw Klompjan: 06-57334492.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.