Home / tweetpost / Trailerhelling van jachthaven in Ommen gesloten

Trailerhelling van jachthaven in Ommen gesloten

OMMEN – Het bestuur van Watersportvereniging ‘De Vechtstreek’ in Ommen heeft op advies van het Waterschap Drents Overijsselse Delta de trailerhelling voorlopig gesloten. Ook de hellingen in Dalfsen en Hardenberg zijn niet meer te gebruiken.

Het waterschap verwacht bij mooi weer een toeloop van waterrecreanten bij de trailerhelling. Hierdoor ontstaat de kans op groepsvorming. Het kabinet heeft aangekondigd om groepsvorming te gaan beboeten. De maatregel is genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Lees ook

Ommen-zuid komt met 235 steunbetuigingen

‘Een ideale oplossing bestaat niet’ OMMEN – “Een oplossing die iedereen tevreden stelt, bestaat helaas …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.