Tiende editie van Vechtgenotenrit verzet naar 2021

OMMEN – De organisatie van de Vechtgenotenrit heeft besloten zaterdag 6 juni de tiende editie niet door te laten gaan. In verband met de aangescherpte maatregelen naar aanleiding van de Coronacrisis vindt de organisatie het niet verantwoord om dit jaar de rit te verrijden.

De Vechtgenotenrit is een gratis dagje uit voor kinderen en hun gezinnen die zelf of binnen het gezin geconfronteerd zijn met (de gevolgen van) kanker. De gezinnen gaan de hele dag mee op trikes, in zijspannen en achterop motoren, waarbij ook een gezellige lunch en activiteiten worden georganiseerd.

De tiende Vechtgenotenrit is verplaatst naar zaterdag 5 juni 2021.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.