Station tot Station Loop verplaatst naar 2021

DALFSEN/OMMEN – Traditioneel wordt de jaarlijkse Station tot Station Loop op de laatste woensdag van mei gehouden. Wegens de aangescherpte overheidsmaatregelen zal de loop van het station in Ommen naar het station in Dalfsen, dit jaar niet doorgaan. “De gezondheid staat voorop”, aldus de organisatie.

De deelnemers lopen met deze jaarlijkse, door de KNAU gecertificeerde loop, via de molen in Vilsteren, richting Hessum over het erf van oud-wethouder Von Martels, richting de Markeweg en de dijk, naar het station in Dalfsen. Het parcours bestaat bijna geheel uit verharde en voor een klein gedeelte uit semi-onverharde wegen.

De organisatie heeft besloten dit hardloopevenement, met jaarlijks ruim vijftienhonderd deelnemers, uit te stellen naar volgend jaar.

Foto-archief: Evert Jan Goos

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.