Saxenburgh ouderenzorg beleeft carnaval met ‘Danspaleis’

OMMEN – “Het was een middag met een gouden randje”, zo omschrijven de wijksteunpuntcoördinatoren van de Saxenburgh woonzorgcentra in Ommen de middag met het ‘Danspaleis’. Donderdag 20 februari zwierden en zwaaiden zo’n 125 ouderen rond op het binnenplein van Woonzorgcentrum Oldenhaghen, dat voor de gelegenheid was omgetoverd in één grote danszaal voor ouderen. Het leverde carnavaleske taferelen op.

Het ‘Danspaleis’ bleek een schot in de roos. De aanwezigen genoten met volle teugen van het gratis beschikbaar gestelde dansfestijn. Foxtrot, wals, twist en uiteraard de polonaise, iedereen danste naar hartenlust mee. “Fantastisch en voor herhaling vatbaar”, waren de meest gehoorde woorden deze middag. Met het aanbieden van dit evenement laten Innocent en het Ouderenfonds zien, hoe de donaties van de ‘Goedgemutste Breicampagne’ worden besteed. Deze campagne wordt al enige jaren met groot succes georganiseerd vanuit het wijksteunpunt van het Saxenburgh Zorgcentrum ’t Vlierhuis aan de Haarsweg in Ommen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.