Private shoppen bij Bos Bedden: goede nachtrust juist nu broodnodig

(Advertorial)

NIEUWLEUSEN – Inmiddels is iedereen wel op de hoogte, het nieuwe motto is: houd 1.5 meter afstand van elkaar. Desondanks is Bos Bedden in Nieuwleusen gewoon open, uiteraard wel met de nodige maatregelen inachtnemend. Een goede nachtrust blijft immers juist nu broodnodig!

Het is één van de belangrijke eigenschappen voor het opbouwen en behouden van een goede weerstand: voldoende slaap. De medewerkers van Bos Bedden staan dan ook in goede gezondheid voor u klaar ten tijde van de coronacrisis.

Private shoppen

Met de ruim en sfeervol ingerichte showroom van maar liefs 3000 m2 is het misschien nu wel het juiste moment om in alle rust te komen proefliggen. Adviseren en beleven kan bij Bos Bedden met gepaste maatregelen. Voor iedere klant ligt er o.a. een schone kussensloop klaar en alle bedden worden met grote regelmaat gereinigd. “Daarnaast bieden wij privateshoppen aan. Hiervoor kan eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt worden. Wij vinden het immers belangrijk dat iedereen toegang heeft tot een goede nachtrust”, vertelt eigenaar Lubertus Talen. “En dat is extra belangrijk in deze tijd.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.