Overheid voert controles uit op vakantiepark in Ommen

OMMEN – De gemeente Ommen heeft samen met de politie, Belastingdienst, Openbaar Ministerie, Arbeidsinspectie, Provincie Overijssel en RIEC een controle uitgevoerd op het vakantiepark Calluna in Ommen. “Deze integrale controle hebben we gehouden omdat elders is gebleken dat er soms sprake is van ongewenste activiteiten op vakantieparken”, laat burgemeester Hans Vroomen weten.

“Daar wordt vaak stevig tegen opgetreden en we willen voorkomen dat die ongewenste activiteiten ook richting Ommen komen. Ook willen we zicht krijgen op wat er speelt op dit terrein. Deze controle heeft ons veel informatie opgeleverd. De gekozen integrale aanpak laat zien hoe effectief het gezamenlijk optreden van verschillende overheidsdiensten kan zijn.”

De Belastingdienst heeft een aantal bedrijven gesignaleerd die nog niet bekend waren, deze worden alsnog ingeschreven bij de Belastingdienst. Verder nam de Belastingdienst vier auto’s in beslag vanwege belastingschulden. De Belastingdienst inde ook nog voor 4.000 euro aan openstaande bedragen. Ook bleek dat er 86 personen niet inschreven waren bij de gemeente Ommen.

De politie heeft één persoon betrapt op rijden onder invloed van verdovende middelen. Twee personen reden zonder rijbewijs en één iemand reed terwijl zijn rijbewijs was ingevorderd. Ook werd er 1200 euro aan openstaande boetes geïnd.

 

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.