Oranjefeesten in Dalfsen afgelast

DALFSEN – Ook de Oranjefeesten in Dalfsen kunnen zich voegen in het rijtje van afgelaste evenementen door het coronavirus. “De verwachting is dat deze zorgen (over het coronavirus, red.) met de Oranjefeesten in april nog niet voorbij zullen zijn. Dit betekent dat wij helaas het besluit hebben moeten nemen om de Oranjefeesten 2020 niet door te laten gaan”, laat het bestuur weten.

Foto: Oranjefeest in Dalfsen (archief) 

“Uiteraard vinden wij dit erg jammer voor elke Dalfsenaar, jong en oud. Wij verplaatsen de Oranjefeesten naar volgend jaar. Samen met jullie hopen wij er dan weer een fantastische editie van te maken. Wij willen iedereen bedanken die ons de afgelopen maanden heeft geholpen en hopen dat jullie ons volgend jaar weer steunen. Zorg goed voor elkaar en voor jezelf.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.