Meld je aan voor het zomeravondvolleybaltoernooi

DALFSEN – Volleybalvereniging Dalvo presenteert komend voorjaar voor de 61ste keer het BC Schippers/Dalvo zomeravondvolleybaltoernooi. Dit toernooi mag ieder jaar rekenen op enorme belangstelling. Vorige jaar deden er maar liefst 49 teams mee, dit kwam neer op circa 400 volleyball(st)ers.

Het toernooi wordt gehouden in de Trefkoele+ op 15, 18, 19, 20, 25, 26, 27 en 28 mei. De finale-avond vindt plaats op 28 mei. Aan dit gezellige volleybaltoernooi kunnen vriendenteams, bedrijventeams, buurtteams etc. deelnemen. Met zes mensen bij elkaar is er al een team gevormd. Er kunnen gemengde teams worden gevormd, maar ook heren en/of damesteams. Het toernooi heeft een hoog gezelligheidsgehalte en is geschikt voor ieder niveau.

Meld je team aan

Heb je zes mensen bij elkaar? Schrijf je in en doe mee! Je bent verzekerd van een paar fijne volleybalavonden met als toegift een hoop plezier. Inschrijven kan tot 13 maart a.s. en voor inlichtingen kun je bellen of mailen naar: Jan de Weerd. tel.0529-431890/ bj.deweerd@ziggo.nl of naar Jelly Boerdijk: 0529-430006/j.s.boerdijk@ziggo.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.