Leusense Conferentie

NIEUWLEUSEN – Op vrijdag 6 maart houdt de heer K. de Jong een lezing met als onderwerp: Scheppingsorde, rentmeesterschap en klimaatmars.

In de zes scheppingsdagen zit een structuur. Het geeft de ordening tussen mensen en al het andere leven weer. Na de ontkenning van de schepping, o.a. door de evolutietheorie, ervaren christenen ook anti-Bijbelse invloeden op de verhouding tussen mens en dier. In de strijd om de ‘redding’ van deze wereld wordt een stortvloed van meningen opgedrongen. Maar hoe verhoudt zich dat met het rentmeesterschap? Klaas de Jong schreef boeken over dit onderwerp, waaronder: De weg naar de Levensboom (een tekstverklaring van Genesis 1-3) en miniboeken over de scheppingswonderen van de honingbij en de koe.
Aanvang 20.00 uur in de Maranathakerk, Burg. v.d. Grondenstraat 73 in Nieuwleusen , de toegang is gratis maar er is wel een collecte.

www.leusenseconferentie.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.