Landschap Overijssel annuleert activiteiten i.v.m. coronavirus

Ook bezoekerscentra, kantoren en gereedschapsdepots gesloten

REGIO – Landschap Overijssel annuleert alle activiteiten, excursies en cursussen in verband met het coronavirus. Ook zijn de bezoekerscentra, kantoren en gereedschapsdepots gesloten en werken er tijdelijk geen vrijwilligers.

Landschap Overijssel adviseert alle groene vrijwilligers om de komende tijd niet in groepsverband te werken. Het Landchap voelt zich verantwoordelijk om, waar zij kunnen, bij te dragen aan het voorkomen van het verspreiden van dit virus.

Zij volgt de richtlijn zoals die gesteld wordt door het RIVM in de beheersing van het coronavirus. De bezoekerscentra (De Wheem in Balkbrug, Dal van de Mosbeek in Mander en Hof Espelo in Enschede) zijn in ieder geval gesloten tot en met 6 april. Ook zijn de gereedschapsdepots (in De Lutte, Bornerbroek en in Dalfsen) en kantoren op landgoed De Horte tot die tijd gesloten. Alle vrijwilligers worden opgeroepen om hun vrijwilligerstaken tijdelijk neer te leggen.

Vragen? Bel of mail

Landschap Overijssel blijft bereikbaar voor vragen via het algemene telefoonnummer en e-mailadres: 0529-401731 en info@landschapoverijssel.nl. Ook werken zoveel mogelijk medewerkers van Landschap Overijssel thuis. De contactgegevens van de medewerkers zijn te vinden op de website,

www.landschapoverijssel.nl/organisatie/onze-mensen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.