Home / / Klokken van Hoop

Klokken van Hoop

OMMEN – Op 18 maart luidden de kerken in Ommen een kwartier lang hun klokken. Dit gebeurde naar aanleiding van een oproep van De Raad van Kerken, om zo een boodschap van bemoediging, hoop en troost te verspreiden. Ca. 143 kerken gaven gehoor aan deze oproep. Een zeer speciaal gebaar en geluid voor een ieder die te maken heeft met het coronavirus.

Ook op woensdag 25 maart en op 1 april luiden de kerkklokken. De organisatie zegt hierover: “Met deze klokken van hoop en troost verbinden kerken, mensen met elkaar over de grenzen van sociaal isolement heen. Het betreft een applaus voor de zorg, een steun voor de thuisblijvers en een signaal van hoop.

Lees ook

Tijdelijke overbruggingsregeling voor zelfstandige ondernemers

OMMEN – De landelijke maatregelen voor de bestrijding van het coronavirus hebben een grote impact …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.