‘Kinderen begeleiden ‘Bij Ons’ is geweldig’

BEERZERVELD – Zeven wordt algemeen gezien als het getal dat het meeste geluk brengt. Dat belooft wat voor de tweede week van de zomervakantie, want in die week, van 13 tot en met 16 juli 2020, wordt namelijk de zevende editie van ‘Bij Ons Dagkamp’ gehouden. Een laagdrempelige, afwisselende vakantieweek, waar vele honderden kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar de afgelopen jaren bijzonder van hebben genoten en mooie herinneringen aan bewaren. Een week vol verschillende activiteiten, die net als vorig jaar, op het terrein van ’t Golfje in Beerzerveld worden gehouden. Activiteiten met diverse gerichte thema’s als creatief, natuur, cultuur en sport. Er is jaarlijks ruimte voor zo’n zestig kinderen.

Informatieavond

Om het geheel Bij Ons Dagkamp in goede banen te leiden wordt er jaarlijks gebruikgemaakt van een groot aantal vrijwilligers. Zij begeleiden de kinderen bij de verschillende activiteiten, die door professionals en verenigingen worden gegeven. “Geweldig om te doen”, prijst Anneke Schippers het werk van de leiding tijdens de vakantieweek. Ze maakte twee jaar geleden, als hulp bij de catering, voor het eerst kennis met Bij Ons Dagkamp en maakt inmiddels deel uit van het bestuur van de stichting. Een stichting die druk doende is met de voorbereidingen voor de komende vakantieweek, waarvoor momenteel leiding gezocht wordt. De stichting is in dit verband met name op zoek naar enthousiaste, energieke mensen tussen de 17 en 30 jaar, die zin hebben om gezamenlijk met een fantastisch team en de kinderen een onwijs leuke vakantieweek te beleven. Ben jij die enthousiaste, energieke leukerd? Meld je dan voor 13 maart 2020 aan als leiding ‘Bij Ons’ via www.bijonsdagkamp.nl.

Wat er zoal van de leiding verwacht wordt en wat er tijdens de vakantieweek allemaal staat te gebeuren, wordt nader toegelicht tijdens een geheel vrijblijvende informatieavond op vrijdag 20 maart bij ’t Golfje, tussen 20.00 en 22.30 uur.

Bij Ons Dagkamp is zeven jaar geleden opgezet door Ruud en Priscilla Pleeging met de bedoeling kinderen te stimuleren nieuwe uitdagingen aan te gaan. Het aanbod aan activiteiten is dan ook heel divers en de kinderen beslissen zelf aan welke activiteiten hij/zij al dan niet mee willen doen.

Uitgestelde Plekken

Bijzonder aan het Dagkamp is dat er jaarlijks speciale Uitgestelde Plekken beschikbaar worden gesteld voor kinderen van ouders, die geen geld hebben om iets leuks te organiseren tijdens de schoolvakantie. Deze plekken worden volledig betaald via sponsoring. Meer weten over de vakantieweek? Raadpleeg dan de website

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.