Home / / Kerkuitzendingen van VechtdalLeeft

Kerkuitzendingen van VechtdalLeeft

REGIO – Sinds vrijdag 20 maart zendt VechtdalLeeft TV elke vrijdag, maandag en woensdag om 11.00 uur en zondag om 19.00 uur een kerkdienst uit op TV. Deze worden overgenomen van kerkomroep.nl en kerkdienstgemist.nl. Het zijn diensten van kerken uit het Vechtdal. Deze uitzendingen blijven te zien tot de kerken weer opengaan.

Op Vechtdal FM kunt u iedere vrijdag en maandag naar extra uitzendingen luisteren over de gevolgen van de coronacrisis in het Vechtdal. Daarnaast is er op zondagmorgen via de radio, een kerkdienst te horen.

VechtdalFM is te ontvangen via diverse frequenties op de kabel en glasvezel. In de ether is de frequentie 105.90 en 106.30 FM. VechtdalLeeft TV is te zien via Ziggo kanaal 43, KPN en Telfort kanaal 1413 alsmede via diverse providers via glasvezelverbinding.

Lees ook

Het Boek van de Week

De vader van de Britse Christa Geering heeft een oorlogstrauma opgelopen. Tijdens WOI heeft hij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.