Home / Nieuws / Kaboutervoetbal bij JC Ommen

Kaboutervoetbal bij JC Ommen

OMMEN – JCO ( Jeugd Combinatie Ommen ) heeft de wens om vanaf zaterdag 14 maart weer te starten met kaboutervoetbal te starten. Kaboutervoetbal is bedoeld voor kinderen onder de 6 jaar, geboren in 2014 of 2015. Het spelletje is bedoeld om kleuters wordt op een leuke en ongedwongen manier kennis te laten maken met voetbal. De kennismakingstraining wordt gehouden
bij OVC ‘ 21 op het pannaveld. De kinderen zijn vanaf 8.30 uur welkom en een kwartier later wordt gestart met de voetbaltraining.

Voor de opleiding van de toekomstige toppers zijn de volgende zaterdagen gereserveerd: 14 en 21 maart, 4 en 18 april en 2, 16 mei en 30 mei.  Meer info is te vinden op de website van zowel OVC ’21 (www.ovc21.nl) alsmede OZC (www.vvozc.nl). Via deze sites wordt verwezen naar de site van JCO. Wie toch liever nadere mondelinge inlichtingen wil, kan bellen naar 06-11384949. Na de vermoeiende trainingssessies, onder begeleiding van gediplomeerde jeugdcoaches, wacht een verfrissend glaasje ranja in clubhuis de Treffer. Ouders zijn vanzelfsprekend van harte welkom, om hun jochie of meisje aan te moedigen en nadien gezellig na te babbelen met andere ouders.

Lees ook

Zonneweide aan de Vecht brandschoon dankzij team Energy

OMMEN – Wie zaterdag over de Hessel Mulertbrug kuierde of fietste heeft ze wellicht gezien. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.