Kaboutervoetbal bij JC Ommen

OMMEN – JCO ( Jeugd Combinatie Ommen ) heeft de wens om vanaf zaterdag 14 maart weer te starten met kaboutervoetbal te starten. Kaboutervoetbal is bedoeld voor kinderen onder de 6 jaar, geboren in 2014 of 2015. Het spelletje is bedoeld om kleuters wordt op een leuke en ongedwongen manier kennis te laten maken met voetbal. De kennismakingstraining wordt gehouden
bij OVC ‘ 21 op het pannaveld. De kinderen zijn vanaf 8.30 uur welkom en een kwartier later wordt gestart met de voetbaltraining.

Voor de opleiding van de toekomstige toppers zijn de volgende zaterdagen gereserveerd: 14 en 21 maart, 4 en 18 april en 2, 16 mei en 30 mei.  Meer info is te vinden op de website van zowel OVC ’21 (www.ovc21.nl) alsmede OZC (www.vvozc.nl). Via deze sites wordt verwezen naar de site van JCO. Wie toch liever nadere mondelinge inlichtingen wil, kan bellen naar 06-11384949. Na de vermoeiende trainingssessies, onder begeleiding van gediplomeerde jeugdcoaches, wacht een verfrissend glaasje ranja in clubhuis de Treffer. Ouders zijn vanzelfsprekend van harte welkom, om hun jochie of meisje aan te moedigen en nadien gezellig na te babbelen met andere ouders.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.