Home / / Jumbo Kamphuis wegens verbouwing vijf dagen gesloten

Jumbo Kamphuis wegens verbouwing vijf dagen gesloten

DALFSEN – Van maandag 16 maart tot en met vrijdag 20 maart is Jumbo Kamphuis aan de Wilhelminastraat gesloten. In deze week wordt de gehele winkel heringericht om het de klant nog gemakkelijker te maken.

“Het wordt een aardige verbouwing, legt Ronald Kamphuis uit. “We vergroten de ingang, waardoor de doorstroming soepeler verloopt. Verder wordt de indeling van de Groente – en Fruitafdeling overzichtelijker en krijgen de bakkerij en de vleesafdeling een geheel nieuwe uitstraling. Ook komt er een grote boerentafel waar mensen even gezellig een kopje koffie kunnen drinken en een krant kunnen lezen. De toverwoorden van de nieuwe indeling zijn: rust en ruimte.

Zaterdag 14 maart vanaf 17.00 uur zal Jumbo Kamphuis de verse producten leegverkopen. Dat betekent hoge kortingen op alle verswaren; denk hierbij aan gebak, melk, vlees(waren), verse kaas en groenten. Op 21 maart gaan de deuren om 08.00 uur weer open!

Lees ook

Rosengaerde en Saam Welzijn bundelen hun krachten

DALFSEN – Woonzorgcentrum Rosengaerde en Saam Welzijn slaan figuurlijk de handen ineen. De twee Dalfser …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.