Jumbo Kamphuis verbouwt: meer rust en ruimte, veel noviteiten

DALFSEN – Jumbo Kamphuis gaat op de schop. Deze week is de supermarkt aan de Wilhelminastraat in Dalfsen vijf dagen dicht, om na een grote renovatie zaterdag 21 maart de deuren weer te openen. Er verandert veel. “Maar,” belooft eigenaar Ronald Kamphuis. “Mensen hoeven niet bang te zijn dat alles anders ingedeeld wordt.”

Rust en ruimte, dat worden de kernwoorden van de vernieuwde winkel. “We krijgen er geen meters bij, maar alles wordt zo ingericht dat er visueel meer ruimte is en mensen ook werkelijk meer bewegingsruimte krijgen,” vertelt Kamphuis. Daarvoor worden grote ingrepen en aanpassingen gedaan, maar er zijn ook subtiele wijzigingen. “De wandtegels voor in de winkel zijn nu bijvoorbeeld zwart. Die maken we wit. De winkel wordt daar geen centimeter groter van, maar zo lijkt het dan wel.”

Een van de grootste veranderingen vindt plaats bij de entree van de winkel. “De ingang is op dit moment vrij krap. We gaan daar de boel logischer indelen waardoor je meer rust ervaart bij binnenkomst. De grote en kleine winkelwagens komen bij elkaar te staan en de flessenautomaat wordt verplaatst. Straks kun je je flessen en kratten inleveren vóórdat je de winkel ingaat.” De emballage-inname wordt slechts 2,5 meter verschoven, maar vormt een van de grootste klussen. “Die pak je niet zomaar op. Bovendien zit op die plek alle elektronica van de zaak. Dat wordt dus een flinke ingreep.” Lees verder op pagina…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.