Home / / Jarige Laura bracht gebak naar Ommen en zwaaide op afstand

Jarige Laura bracht gebak naar Ommen en zwaaide op afstand

OMMEN – Laura Emmink uit Vroomshoop ‘vierde’ haar verjaardag afgelopen woensdag net als velen op een buitengewone manier. Ze werd 46 jaar. Laura is geboren en opgegroeid in Ommen. Ze woont in Vroomshoop, maar haar ouders zijn nog altijd woonachtig in de Bouwmeesterstraat in Ommen.

Vanwege het corona-virus en de gestelde maatregelen besloot zij gebak te brengen bij haar ouders en op afstand naar ze te zwaaien. Lichamelijk contact was er niet bij. “Ze zijn er op mijn verjaardag normaal gesproken bij, maar we zijn verstandig en houden afstand van elkaar, want je wilt dat iedereen gezond blijft. Ik ben blij dat mijn ouders er op deze manier toch een beetje ‘bij waren’. Als alles wat rustiger is en het weer acceptabel is om elkaar te zien, dan komen we dan wel weer eens gezellig bij elkaar. Voor nu moeten we met elkaar alle veiligheid in acht nemen en doen wat ons geadviseerd wordt.”

Tekst: Marjoljin Rhee
Foto: Laura Emmink

Lees ook

Rosengaerde en Saam Welzijn bundelen hun krachten

DALFSEN – Woonzorgcentrum Rosengaerde en Saam Welzijn slaan figuurlijk de handen ineen. De twee Dalfser …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.