Inwoner van gemeente Ommen besmet met coronavirus

OMMEN – Een inwoner van de gemeente Ommen is positief getest op het coronavirus. Dat heeft de gemeente bekendgemaakt.

De inwoner bevindt zich op dit moment in isolatie en maakt het naar omstandigheden goed. Burgemeester Hans Vroomen is vrijdagavond op de hoogte gebracht door de GGD IJsselland. “Begin van de middag heb ik gesproken met de contactpersoon namens de familie. Via hem heb ik de patiënt en de mensen in de directe omgeving veel sterkte gewenst. Laten we hopen op een spoedig herstel”, zegt burgemeester Vroomen.

“De besmetting in onze gemeente komt natuurlijk niet helemaal als een verrassing. Het coronavirus verspreidt zich namelijk in een hoog tempo. Juist daarom is het zo belangrijk dat we allemaal de landelijke aangescherpte maatregelen opvolgen. Ik besef me heel goed dat deze maatregelen consequenties voor ons allemaal hebben. De volksgezondheid staat echter altijd bovenaan.”

Heb je vragen over het coronavirus? Kijk dan op www.ggdijsselland.nl/corona en op de site van het RIVM.  Telefonisch kunt u met al uw vragen terecht bij het landelijke
informatienummer 0800-1351.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.