Inwoner Nieuwleusen roept op: ‘Steek medisch personeel een hart onder de riem!’

NIEUWLEUSEN – Bart Trouwhorst, predikant  van de hervormde gemeente Nieuwleusen, heeft een oproep gedaan op social media: stuur een kaartje naar een ziekenhuis of zorginstelling om de hulpverleners een hart onder de riem te steken. De oproep krijgt veel bijval uit het hele land.

“Laten we dit met z’n allen doen: een kaartje naar een ziekenhuis of zorginstelling in je buurt. Dan staat er in no-time een ‘bemoedigingsbord’ bij de personeelsingang of kantine. Een hart onder de riem vanuit de samenleving voor wie het verdient en nodig heeft”, laat Bart weten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.