Home / / Hulp bij het invullen van de belastingaangifte 2019

Hulp bij het invullen van de belastingaangifte 2019

DALFSEN – Op woensdag 25 maart biedt Saam Welzijn hulp aan mensen met een laag inkomen, bij het invullen van eenvoudige belastingaangiftes. Alleen mensen met een geldige DigiD- of machtigingscode kunnen geholpen worden.

De machtingscode (voor mensen die niet in het bezit zijn van een DigiD) kan aangevraagd worden via: 088-1236555. Hier wordt gevraagd naar het BSN en de geboortedatum. Let op: voor echtparen (of andere fiscale partners) geldt dat beiden een code moeten hebben. Om alles goed te kunnen plannen is opgave noodzakelijk (vóór 16 maart) bij Saam Welzijn, Ruigedoornstraat 108 in Dalfsen, tel.: 0529-793012 of via: info@saamwelzijn.nl.

Lees ook

Het Boek van de Week

De vader van de Britse Christa Geering heeft een oorlogstrauma opgelopen. Tijdens WOI heeft hij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.