Goud en zilver voor broers Stefan en Niels Everts

DALFSEN/DEVENTER – Zaterdag waren de pupillen D, E en F aan de beurt voor hun Oostelijk kampioenschap. Rijders van de banen in Nijmegen, Dronten, Enschede en Deventer mochten op De Scheg strijden om de medailles. Onder hen zes schaatsers van de Stokvisdennen. D-pupil Stefan Everts wist beslag te leggen op het goud, met mooie persoonlijke records van 12,87 op de 100 en 32,42 op de 300 meter. Broer en F-pupil Niels Everts reed met 14,72 en 42,76 naar het zilver. Noortje Kappers eindigde als vijfde met een pr van 39,49 op de 300. Voor drie pupillen was er een zesde plaats: E-pupil Veerle Zunnebeld met 14,75 en 40,44 als nieuwe pr’s, E-pupil Jelmer van Leussen en F-pupil Emma van der Velde. Zus en D-pupil Sanna van der Velde viel helaas op de 100 meter en werd negende.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.