Golden Earring op bezoek in Bostheater Ommen

OMMEN – Ja, ja, dat mag je gerust een diepe gekoesterde wens noemen, die ook nog eens in vervulling gaat! Aan het toch al indrukwekkende lijstje artiesten dat komende zomerperiode Bostheater Ommen pleziert met een bezoek, is een dijk van een naam toegevoegd.

Klopt, De Dijk komt, net als Danny Vera, Edwin Evers en zijn band, Her Majesty en nog flink wat acts, maar aan dit imposante rijtje kan Golden Earring worden toegevoegd. Nee, geen gein, wrijf de ogen maar eens goed uit, het is echt waar. Barry Hay, Rinus Gerritsen Cesar Zuiderwijk en George Kooijmans bekend onder de noemer Golden Earring staan op zaterdag 29 augustus in Bostheater Ommen!Als een van de weinige Nederlandse bands heeft Golden Earring grootschalig internationaal succes gehad, vooral vanwege hun wereldhits Radar Love, Twilight Zone en When the Lady Smiles en de legendarische albums Moontan en Cut. De van oorsprong Haagse band heeft wereldwijd miljoenen albums verkocht en genoot in de jaren zeventig en tachtig van de twintigste eeuw een internationale sterrenstatus, met name in de Verenigde Staten. Golden Earring neemt een dominante positie in de Nederlandse muziekwereld in, met meer dan dertig gouden en platina albums.De vraag stellen is ‘m beantwoorden: of de programmeurs en alles en iedereen op en rond het openluchttheater vereerd zijn met de komst van deze legendarische rockband? Nou en of! Dat wordt de ene hit na de andere, een feest der herkenning voor jong en oud, in de betoverende setting van het amfitheater boven op de Besthmenerberg. In navolging van de Rolling Stones geeft de Earring nog steeds vitale shows, waar verschillende generaties Earring-fans samenkomen. De Golden Earring is een halve eeuw na oprichting nog altijd een Nederlandse topper dan topformatie, die elke avond weer met het megaplezier op het podium staat. Bereid je voor op een memorabele avond in ’t donkere, spannende bos!De kaartverkoop voor dit concert is start op zaterdag 14 maart om 10.00 uur via: www.bostheaterommen.nl/events/golden-earringTekst: Willem Lampe

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.