Home / / Gemeente Dalfsen en het coronavirus

Gemeente Dalfsen en het coronavirus

DALFSEN – Het coronavirus houdt ons allen al een paar weken in de ban. Er zijn zoveel vragen en dagelijks komen er nieuwe vragen bij. We lezen allemaal over verschillende bedrijven en beroepen, hoe zij te werk gaan en welke initiatieven er genomen worden. Hoe zit dat bij de gemeente Dalfsen? Wij (red.) mochten een aantal vragen voorleggen aan de communicatie-afdeling.

Welke maatregelen neemt de gemeente Dalfsen (onder meer) tegen de verspreiding van het coronavirus?

De gemeente Dalfsen heeft haar inwoners opgeroepen om de landelijke richtlijnen van de Rijksoverheid en het RIVM op te volgen. Met die noodzakelijke maatregelen wordt gestreden tegen de verspreiding van het coronavirus.

Het gemeentehuis is gesloten en alleen op afspraak, voor urgente zaken, te bezoeken. De medewerkers van de gemeente Dalfsen werken zo veel als mogelijk vanuit huis. Er zijn slechts een aantal medewerkers aanwezig op het gemeentehuis om in bepaalde dienstverlening te kunnen blijven voorzien. Op deze manier proberen we met elkaar de verdere uitbreiding van het aantal besmettingen te beperken.

Met hoeveel mensen werken jullie momenteel vanuit de gemeente zelf? En vanaf welke plek?

In het gemeentehuis werken verspreid over het kantoor en de dag, ongeveer 20 mensen. De medewerkers van de buitendienst zijn, gezien de inhoud van hun werkzaamheden, nog wel actief met het onderhoud in de openbare ruimte. Alle andere medewerkers werken thuis. Lees verder op pagina…..

Lees ook

Juwelier Zandbergen in Ommen stopt na 21 jaar

(Advertorial) OMMEN – In juni 2000 is juwelier Zandbergen begonnen met een goudsmidsatelier/juwelierszaak aan het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.