Home / / Fiets- en wandelpad bij stuw Vechterweerd opnieuw dicht door hoogwater

Fiets- en wandelpad bij stuw Vechterweerd opnieuw dicht door hoogwater

REGIO – Door de regen in het stroomgebied van de Vecht is het water de afgelopen dagen weer gestegen. Daarom heeft Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) het fiets- en wandelpad bij stuw Vechterweerd in Dalfsen opnieuw moeten afsluiten. Hierdoor is geen doorgang voor fietsers en wandelaars mogelijk.

De verwachting is dat het fiets- en wandelpad enkele dagen afgesloten zal blijven, totdat het water voldoende is gezakt en het pad weer droog ligt. Het waterschap heeft borden geplaatst om fietsers en wandelaars te attenderen. In de laatste week van februari sloot het waterschap het fiets- en wandelpad ook af, om dezelfde reden. Het fiets- en wandelpad bij stuw Vilsteren is nog wel open.

Lees ook

De Carrousel heeft nieuw seizoensprogramma, in de hoop op betere tijden

OMMEN – Theater De Carrousel in Ommen waagt het erop: het theater heeft een nieuw …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.