Home / / Expert maakt van de nood een deugd

Expert maakt van de nood een deugd

OMMEN – Expert aan de Gasthuisstraat heeft vorige week voor de veiligheid van de klanten en de medewerkers, besloten om tijdelijk dicht te gaan.

“Als de ergste golf voorbij is, proberen we weer open te gaan. Mensen geven gehoor aan de oproep van de overheid om niet de deur uit te gaan, indien niet strikt noodzakelijk. Dit resulteerde uiteraard in een verminderde klantenstroom naar onze fysieke winkel. Online neemt onze verkoop daarentegen extreme vormen aan. Door winkelmedewerkers beschikbaar te hebben voor bezorgen, kunnen we die capaciteit verruimen”, aldus Patrick Koers.

Expert is gewoon bereikbaar en de technische dienst rijdt haar ronde. Patrick en het Expertteam zijn hun klanten dankbaar dat ze via de telefoon, whatsapp en via Expert.nl hen nog steeds weten te vinden.

Lees ook

Rosengaerde en Saam Welzijn bundelen hun krachten

DALFSEN – Woonzorgcentrum Rosengaerde en Saam Welzijn slaan figuurlijk de handen ineen. De twee Dalfser …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.