Eerste coronabesmetting in Dalfsen

DALFSEN – Bij een inwoner van de gemeente Dalfsen is afgelopen zaterdag het coronavirus vastgesteld. De inwoner bevindt zich op dit moment in thuisisolatie en maakt het naar omstandigheden goed. Burgemeester Van Lenthe heeft telefonisch contact gehad met de patiënt. “In het telefoongesprek heb ik begrepen dat deze inwoner nu aan de betere hand is. Ik heb de patiënt en de direct betrokkene sterkte gewenst”, laat Van Lenthe weten.

Heb je vragen over het coronavirus? Kijk dan op de website van GGD IJselland en op de site van het RIVM.  Telefonisch kunt u met al uw vragen terecht bij het landelijke
informatienummer 0800-1351.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.