De invloed van het coronavirus op onze sportwinkel

OMMEN – “Wie had dit een aantal maanden terug verwacht vraagt ondernemer Rick Reins van Prins Sport uit Ommen zich hardop af. Op het moment dat voor ons het seizoen zou beginnen, verovert het coronavirus het gehele land. Lege winkelstraten, horeca en winkelpanden die gesloten zijn, het is een heel vervelend aanzicht momenteel in het normaal zo gezellige Ommen.”

“Dit raakt ons allemaal enorm”, geeft Reins aan die zelf met zijn sportwinkel vooralsnog geopend blijft op aangepaste openingstijden. “We hebben uiteraard onze maatregelen genomen en proberen er het beste van te maken. We handelen volgens de richtlijnen van de RIVM en proberen op deze manier onze klanten toch de mogelijkheid te bieden om ons te bezoeken. Er is op dit moment namelijk wel behoefte aan sportartikelen zoals nieuwe sneakers, hardloop- en wandelschoenen, sporthorloges en sportkleding. De sporten die momenteel stilliggen lopen ver terug in de verkoop wat ook een logisch effect is. Naast onze winkel zijn we normaal gesproken erg actief met het leveren van team- en bedrijfskleding aan regionale sportverenigingen, bedrijven en scholen. Doordat ook deze groep niet actief is, zien we dat er op dit moment weinig nieuwe aanvragen binnenkomen. Dat deze situatie erg veel schade met zich meebrengt is duidelijk. Aan de andere kant moeten we met de omstandigheden omgaan zoals ze zijn om er vervolgens sterker uit te komen. Wellicht tegen beter weten in hoop ik van harte dat deze situatie snel onder controle is, zodat we samen met alle andere getroffen bedrijven weer verder kunnen met hetgeen we het liefst doen; met passie en enthousiasme ons vak uitoefenen. Dit kunnen wij echter niet alleen, hier zijn wij de steun van de consument bij nodig. Ik wil dan ook een ieder vragen om de lokale middenstand zoveel mogelijk te blijven steunen in deze moeilijke periode.

Luister naar de maatregelen, wees begripvol, blijf positief & STAY SAFE!

Rick Reins
Prins Sport Ommen

De huidige openingstijden zijn:
Maandag 13.00 – 17.00
Dinsdag 10.00 – 17.00
Woensdag 10.00 – 17.00
Donderdag 10.00 – 17.00
Vrijdag 10.00 – 17.00 (Geen koopavond)
Zaterdag 10.00 – 17.00

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.