Dalfser Courant en het Ommer Nieuws met coronavoorbehoud

REGIO – Net als in andere bedrijfstakken in Nederland, beïnvloedt het coronavirus ook ons werk. Met name het afzeggen van alle evenementen en activiteiten in de regio heeft ons de afgelopen dagen bezig gehouden. We doen ons best een zo actueel mogelijke krant en website te blijven maken, maar zijn hierin helaas ook beperkt vanwege de omstandigheden. Nieuwe maatregelen kunnen plotsklaps alles veranderen. Vandaar dat we bij (vrijwel) alles dat we in deze krant aankondigen een coronavoorbehoud moeten maken.

Niemand weet tot hoe lang alle maatregelen gaan duren. Het kan zijn dat een deel van de artikelen in deze krant inmiddels alweer is ingehaald door de actualiteit. We vragen om uw begrip. We hebben wel eens kranten met een leukere inhoud gemaakt. Laten we voor nu hopen op het beste. Vandaar dat we een uitagenda plaatsen vanaf 7 april. Maar, we zeiden het al eerder, alles is onder een coronavoorbehoud… Blijft u ons de komende tijd vooral het laatste nieuws doorgeven, foto’s insturen en ideetjes toemailen.

Datzelfde geldt uiteraard ook voor advertenties. Samen doen we wat we kunnen om een zo mooi en compleet mogelijke krant te blijven maken! En voor nu: lees onze krant, pak een boek, ga een serie bingewatchen, praat met je gezin, speel een spelletje en maak er het beste van!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.