Home / / Cursus Mooi Leven in Nieuwleusen

Cursus Mooi Leven in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Tijdens het ouder worden verandert er langzaam maar zeker van alles in het leven. Er zijn minder verplichtingen en er is meer vrije tijd. Echter ouder worden gaat ook vaak gepaard met verlies; verlies van werk, het verminderen van sociale activiteiten en een lichaam dat begint te protesteren.

In de cursus Mooi Leven in Nieuwleusen komen verschillende aspecten aan bod die fit ouder worden, stimuleren. Het accent ligt op psychisch fit blijven en het trainen van het brein. De bijeenkomsten zijn interactief maar ook gezellig van opzet. Onderwerpen die aan orde komen zijn: het seniorenbrein, sociale contacten, het belang van bewegen en gezonde voeding. De bijeenkomsten worden begeleid door een preventiewerker van Impluz. Ook zal bij één van de bijeenkomsten een fysiotherapeut en een diëtiste aanwezig zijn. De eerste bijeenkomst is op 9 april om 19.00 uur in De Spil, Koningin Julianalaan 10 in Nieuwleusen. De andere bijeenkomsten zijn op 16, 23 en 30 april, om 19.00 uur.

De cursus is bedoeld voor inwoners van de gemeente Dalfsen. Er zijn geen kosten verbonden aan deze bijeenkomsten. Opgave is nodig.
Voor aanmelden en informatie: info@impluz.nl , tel 0570 – 604 900 of www.impluz.nl/cursussen

Lees ook

Ommen-zuid komt met 235 steunbetuigingen

‘Een ideale oplossing bestaat niet’ OMMEN – “Een oplossing die iedereen tevreden stelt, bestaat helaas …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.