Home / tweetpost / Buurtvereniging Rond de Regge sportief het 40-jarig bestaan in

Buurtvereniging Rond de Regge sportief het 40-jarig bestaan in

OMMEN – Buurtvereniging Rond de Regge viert dit jaar haar 40-jarig bestaan. Naast diverse feestelijke activiteiten wordt ook aandacht geschonken aan de sportieve kant. Het al meer dan 100 jaar oude sportveldje aan de oever van de Regge, nabij bij Nieuwebrug was hobbelig en zat vol sporen en kuilen.

Om klaar te zijn voor activiteiten ter ere van de festiviteiten en om blessures te voorkomen, hebben een aantal leden van de buurtvereniging de handen uit de mouwen gestoken en het veldje geëgaliseerd en geschikt gemaakt voor de geplande activiteiten . Dit werd mede mogelijk gemaakt door medewerking van de gemeente en het verdiende geld van de grote clubactie.

Het veldje wordt in de zomenmaanden steeds meer gebruikt voor outdoor activiteiten en als rustpunt of zonneplek voor toeristen. “Fijn gevoel om als sociale buurtvereniging iets te kunnen betekenen voor je medemens”, bevestigt Jan Steen, een van de actieve vrijwilligers. “Verder hopen we op zon en hoge temperaturen, zodat de om en nabij 50.000 gepote bloembollen op en rond de Manitobarotonde op 11 april volop in bloei staan. Dan staan we er als buurtvereniging mooi op tijdens de viering van 75 jaar bevrijding Ommen.”

Lees ook

Ommen-zuid komt met 235 steunbetuigingen

‘Een ideale oplossing bestaat niet’ OMMEN – “Een oplossing die iedereen tevreden stelt, bestaat helaas …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.